Klachtenvermindering ervaren

9

Ervaar jij fysieke pijn en/of ongemak?

Heb jij pijn tijdens het lopen, zitten, werken of slapen?

9

Ben jij klaar met de impact die het op jouw levenskwaliteit heeft?

Wil je ook zonder klachten actief kunnen zijn?

9

Wat je ook probeert, niets lijkt te werken

Heb je al verschillende therapieën geprobeerd, maar zoek jij een behandeling die aansluit bij jou wensen?

Met de juiste behandeling inzicht krijgen in jouw klachten.

Stel je voor dat je, met behulp van deze behandelingen, niet alleen verlichting vindt voor je huidige fysieke klachten, maar ook inzicht krijgt in de oorzaken en symptomen die de klachten veroorzaken. Denk hierbij aan handvaten om aanpassingen te maken in je dagelijkse leven, van zit- en werkhouding tot het gebruik van je telefoon.

Tijdens de behandeling wordt niet alleen gekeken naar je huidige klachten, de behandeling is ook gericht op het voorkomen van toekomstige klachten. Denk aan een leven waarin je niet alleen vrij bent van belemmerende pijnen, maar waarin je ook proactief werkt aan het behouden van een gezonde en actieve levensstijl. Jouw welzijn staat centraal, en met mijn begeleiding bereik je niet alleen verlichting, maar ook een toekomst waarin je volop kunt genieten van een leven zonder pijn.

 

Middels een persoonlijke benadering op weg naar een pijnvrij en gezond leven”

Eigenlijk ben ik een soort spierspecialist

Als masseur, triggerpoint coach en personal trainer ben ik gepassioneerd bezig met het welzijn van mijn cliënten. Sinds 2018 ben ik actief als zelfstandig professional, waarbij ik mijn expertise en toewijding inzet om mensen te helpen hun fysieke doelen te bereiken.

Mijn aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Ik geloof sterk in de kracht van individueel maatwerk, waarbij ik nauw samenwerk met mijn cliënten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en te ondersteunen. Of het nu gaat om het verlichten van pijnlijke triggerpoints, het verbeteren van mobiliteit en flexibiliteit, of het creëren van een effectief trainingsprogramma, ik sta klaar om mijn cliënten te begeleiden op hun weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Mijn toewijding aan het vak en mijn voortdurende streven naar kennis en vaardigheden maken mij een betrouwbare en competente professional. Ik ben er trots op om mijn cliënten te ondersteunen op hun reis naar welzijn en prestatie.

In de afgelopen 5 jaar heb ik al meer dan 150 klanten mogen helpen op weg naar een pijnvrij en gezond leven. Nu is het tijd voor jou om ook de eerste stap te zetten op de weg naar een pijnvrij leven, Ik help je graag om dit te realiseren!

Transformeer jouw leven: je weg naar optimaal welzijn begint hier

Vermindering van je klachten

Door het behandelen van je spieren neemt de pijn af, krijg je meer bewegingsvrijheid, neemt de spierspanning af en voelt je lichaam fijner.

Vitaliteit verbeteren

Door aan de slag te gaan met je
lichaam zal je merken dat je meer
energie krijgt, je fitter voelt en je
meer ontspanning ervaart.

Gehoord worden

Wellicht ben je op plekken geweest
waar je je niet begrepen voelde. Ik neem
de tijd om te onderzoeken wat jouw vraag
is en hoe ik je daarbij kan helpen.

Ervaringen van mijn cliënten

 

“Ik ben nu al een aantal jaren vaste klant bij Tessa Sports. Ik kwam met klachten van een frozen shoulder en Tessa heeft mij binnen enkele weken met wekelijkse behandelingen hiervan afgeholpen! Het fijne bij Tessa is dat je altijd kunt aangeven waar je op het moment meer behoefte aan hebt: aandacht voor de schouder, of kuit, of onderrug, waar ik ook vaker last van heb. Mijn wekelijkse behandelingen werken inmiddels preventief, als onderhoud van mijn lichaam. Ik hoop dat ik hier nooit mee hoef te stoppen!”

Nancy van Rattingen-Schenkhuizen

 

“Om de paar maanden ga ik voor een uitgebreide massage.
De stevige massages zijn heerlijk, ontspannend en werken bij mij preventief tegen klachten in nek en rug.
Zoiets moet je jezelf gunnen.”

Marco Boon

 

“Na de bevalling van mijn zoontje bleef ik bekkenklachten houden. Ik ben bij verschillende professionals geweest, zoals de bekken fysio en osteopaat. Daar werd ik op een gegeven moment om de 2 weken behandeld, deze behandelingen waren dan ook echt nodig omdat mijn klachten terug bleven komen. Via via kwam ik bij Tessa terecht. Zij adviseerde mij 3 behandelingen met een korte interval (1 week) en daarna zouden we verder kijken. Enkele dagen na de eerste behandeling was ik voor het eerst klachtenvrij. Tessa heeft mij enorm geholpen, dankzij haar heb ik geen bekken- en rugklachten meer tijdens mijn dagelijkse bezigheden. Tessa neemt de tijd en heeft een fijne manier van behandelen. Een echte aanrader dus!”

Linde Dassen

Actief aan de slag met het oplossen van jouw klachten

Ik start altijd met een gesprek om inzicht in de klachten te krijgen. Daarna volgt een onderzoek om de betrokken spieren vast te stellen. Middels verschillende behandeltechnieken gericht op het losmaken van de spieren, denk hierbij aan triggerpoint behandeling, drukpunten, massagetechnieken en rekoefeningen, worden de aangedane spieren behandeld. Mocht je het fijn vinden krijg je oefeningen mee naar huis waar je zelf mee aan de slag kunt of kun je ervoor kiezen om onder begeleiding oefeningen voor spierversterking uit te voeren. 

Z

Behandelingen waarbij tijd is voor jouw hulpvraag

Doordat de behandelingen 60 minuten duren is er tijd om uitgebreid te luisteren naar jouw hulpvraag.

Eigen regie over behandeling

Als professional zal ik mijn mening geven over de beste behandeling, echter ben jij degene die aangeeft waar behoefte aan is en welke behandeling we toepassen.

Beste begeleiding in een privéruimte

Zowel het onderzoek als behandeling en de oefeningen zijn in een privéruimte, hierdoor kun je ongestoord je oefeningen uitvoeren.

Een klachtenvrij en vitaal leven

Alles wat je nodig hebt voor een klachtenvrij en gezond leven, zodat jij weer goed in je vel zit. 

Middels behandelingen en oefeningen gaan we aan de slag om jouw lichaam weer vitaal te maken. Daarnaast krijg je oefeningen waarmee je aan de slag kunt om je lichaam ook vitaal te houden.

Eindelijk voel je je begrepen en merk je dat de behandelingen effectief zijn. Voel je dat je bewegingsvrijheid toeneemt, je sterker wordt, je klachten minder worden en je je fysiek beter gaat voelen. 

Ben jij klaar om je starten?

Ga dan nu met mij aan de slag!

Triggerpoint Therapie/Massage

Normale prijs €65,-

Intake nu voor:

€55,-

60 Minuten

Anamnese gesprek

Onderzoek

Losmaken van triggerpoints

Behandeling/massage

Rekoefeningen

Afgestemd op jouw hulpvraag

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Personal Training

Normale prijs €65,-

Intake nu voor:

€55,-

60 Minuten

Doelen verduidelijken

Lichaamsmeting (vet%)

Oefeningen op maat

1 op 1 trainen in privéruimte

Voor iedereen toegankelijk

Bij duo trainingen deel je de kosten

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Wil jij je ook fysiek gezond voelen?

Ik help je hier graag bij